Om mig

Mia2018Jag har jobbat som läkarsekreterare i många år innan jag blev intresserad av hälsa och friskvård.  År 2002 tog jag tjänstledigt för att läsa ett år Hälsa och Friskvård på Komvux. Jag kände direkt att det var det jag ville hålla på med, att få jobba med att hjälpa människor att må bättre!

Kropp och själ hör ihop och jag tror absolut att det är så att om kroppen mår bra så mår själen bra, och tvärtom.

Efter mitt år på Komvux har jag läst till Frisk- och skönhetsterapeut i Östersund.  Jag har även varit intresserad av det andliga i många år, och särskilt healing. 2006 gick jag en utbildning till Andlig healingterapeut för Bettan i Alvhem.
Jag vidareutbildar mig hela tiden då jag älskar att lära mig nya saker.
Jag är ChiBallinstruktör. En träningsform som bygger på kinesisk medicin och är en blandning mellan qigong, dans, yoga, feldenkreis, meditation. Helt underbart! Välkommen att komma och träna med oss!

Jag har gått medial utbildning hos Annika Larsson 2010 och medial utbildning med änglar hos Lena Morin 2013. Änglar har alltid varit med mig. Jag har känt av dem i mitt arbete hela tiden. De är mina arbetskamrater :).

Under våren och hösten 2014 har jag gått en Livscoachutbuldning, ser fram emot att kunna hjälpa till att förbättra livskvalitén där man kanske har fastnat i livskarusellen och inte ser hur man kan ta sig ur det. Hjälpa dig att hitta det du vill och hjälpa dig börja ta de första stegen mot ett lyckligt och meningsfullt liv.

Min senaste utbildning är till Intuitive Angel Messenger med Branka Okeijn. Jättebra och givande kurs. Älskar verkligen att jobba med änglarna. Gå gärna in på www.branka.se och läs om änglar.

Välkommen!