Meditationer, kurser

DSC_0076

Vägen till glitterglädje

– en 6 månaders inre livsresa för dig som längtar en nystart, mer mening, lätthet och glädje i livet

Det här är för dig om du:

⁃ Känner dig vilsen, trött och håglös
⁃ Tycker att du har tappat bort dig själv och glädjen
⁃ inte längre vet vad du vill och hur du vill leva ditt liv

Jag kan hjälpa dig att hitta livsenergin igen. Utan den blir allt ofta så tomt och meningslöst.

Med hjälp av samtal, yoga och meditationer kommer du närmare ditt rätta jag och hittar styrkan och modet att skapa det liv du vill leva.

Det här är helt enkelt livsskolan för dig som tappat livsgnistan och vill ha en nystart för att skapa ett liv som ger dig mening, sinnesro och massor av glädje.

Du får lära dig hur just du kan få det liv du vill ha och hur du enkelt kan hitta tillbaka till din positiva livsenergi för att uppleva mer glitterglädje i ditt liv

Vill du följa med?

Välj den modul som passar dig Ametistmodulen eller Rosenkvartsmodulen

Vägen till glitterglädje ametistmodulen, start 1 oktober 2018
En inre livsresa i 6 månader för att hitta din livsväg med lätthet och glädje.

Så här funkar det:

Under 6 månader möter du en grupp med likasinnade.

Vi ses tillsammans för 12 st yoga/meditationssessioner samt 2 st skapande tillfällen där vi gör en Dreamboard som hjälper dig att sätta ord och bilder på dina drömmar.

Dessutom gör vi en mala (halsband) som består av 108 kristaller och som du kan använda vid meditation eller bara bära när du vill bära ett halsband med kraftfull energi och mening.

Du får dessutom hela 8 st enskilda coachande samtal i Aromakristallens lokal eller via Zoom samt support i en sluten facebookgrupp och material som hjälper dig på vägen. Du är inte ensam.

Under vår resa tillsammans får du lära dig hur just du kan få det liv du vill ha och hur du enkelt kan hitta tillbaka till din positiva livsenergi för att uppleva mer glitterglädje i ditt liv.

Din investering: 12.500 kr. Du kan även dela upp betalningen på 6 månader.

Vägen till glitterglädje, rosenkvartsmodulen, start 1 okt 2018
Vill du hellre ha en personlig resa tillsammans med bara mej så väljer du den här modulen.

Så här funkar det:
8 st enskilda coachande samtal i Aromakristallens lokaler eller via Zoom
Support och material som hjälper dig på vägen under 6 månader.

Din investering 6000 kr. Du kan även dela upp betalningen på 6 mån.

Vägen till glitterglädje, helgkurs
Under två sköna dagar letar vi tillsammans fram livsgnistan och genom coaching, kroppskännedom, yoga, meditation och kreativitet hittar du din inre längtan och styrka att skapa det liv du drömmer om.

Du får med dig ett lugn och en klarhet över vad just du behöver för att skapa det liv du vill leva med lätthet och glädje.

Coaching i grupp
Yoga, meditation
Skapa din egen dreamboard

Vi träffas i Aromakristallens lugna, trevliga lokaler lördag—söndag kl 10-16 3-4 nov 2018

Din investering 3500 kr.

Jag som hjälper dig på vägen till glitterglädje heter Maria Wahlund och brinner för att hjälpa andra människor att hitta glädjen och glöden i livet. Själv är jag en sån människa som alltid har velat vara en duktig flicka och vill att alla ska tycka om mig. Jag gjorde vad andra sa till mig för att ingen skulle bli arg eller sluta tycka om mig. Till slut orkade min kropp och själ inte längre utan jag fick helt enkelt gå in i en liten bubbla för att samla ny kraft och försöka hitta någon mening med livet. Jag läste allt om andlig utveckling och hittade där många fler som var precis som mig. Det var jätteskönt, äntligen kunde jag vara mig själv och tycka om mig själv precis som jag var. Det har inte alltid varit en enkel resa utan är en ständig resa med nya utmaningar hela tiden. Men nu är jag starkare och mår så mycket bättre med den jag är.
Under åren har jag samlat på mig mycket erfarenhet och utbildningar i min inre resa till min glitterglädje, bl a healing, massage, livscoaching, mediumskap. Jag trivs bäst där det är högt i tak och där alla är välkomna precis som dom är.

Du är så välkommen att vara med ♥

Har du inte möjlighet att komma till Aromakristallen kan man mötas via ZOOM, en mötesplats på nätet.

Vill du ha mer info eller anmäla dig hör av dig till mig på 0734-451156, info@aromakristallen.se eller skicka ett PM.

 

Aromayoga

Vad är unikt i Aromayogan?
Aromayoga är en mild form av yoga som låter kroppen arbeta utifrån sin egen kapacitet och på ett tillåtande sätt ge tid åt balansering och förändring. Kroppen vill ha balans, den strävar efter balans. Ger vi den en chans så rättar den ofta till sig själv. Aromayoga är inte så fysiskt krävande men effektiv på att få oss att stanna upp och känna efter hur vi egentligen mår.
Vi går igenom våra chakran och använder oss av eteriska oljor och mjuka, inkännande rörelser. Eteriska oljor har funnits sedan urminnes tider för att balansera kropp, sinne och ande.
Vi avslutar med en avslappnande meditation.

Ta med egen yogamatta och ev filt.
Varmt välkommen med din anmälan till info@aromakristallen.se, tel 0734-451156.
Vill du komma enstaka gånger går det bra. 100 kr/gång.

Välkommen med din anmälan!