Behandlingar

ImageProxy
Kroppsbehandlingar

Aromamassage cirka 60 min 650 kr En varm väldoftande olja masseras mjukt över hela kroppen. En mycket avslappnande behandling. Vi väljer tillsammans vilken olja vi ska använda för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Helande massage cirka 60min 650 kr
En varm, balanserande massage med stärkande aromaolja, mycket långsamma och värmande rörelser med aktiverande tryck på akupunturpunkter för att få kroppen att slappna av och öka blodcirkulationen.

Klassisk massage 30 min 400 kr En skön klassisk massage för nacke, axlar och rygg.Har du ett stillasittande arbete? Ont i ryggen? Spända muskler? Har du ett stressigt liv? Då behöver du massage för att få dina muskler att slappna av igen.

Klassisk massage cirka 45 min 500 kr Klassisk massage för rygg, axlar, nacke, armar, ansikte

Klassisk massage cirka 60 min 650 kr Klassisk massage för hela kroppen.

TuiNa massage (kinesisk massage) cirka 45 min 500 kr TuiNa passar om du har ryggvärk, huvudvärk, migrän, trötthet, oro, sömnlöshet mm.Traditionell kinesisk massage (TuiNa) är en avslappnande och balanserande massage. Det är en helhetsmassage som berör mycket mer än huden. TuiNa är en dynamisk massage form som aktiverar kroppens akupunktursystem enligt kinesiska principer. TuiNa balanserar Yin och Yang, öppnar upp meridianerna och reglerar Qi och blod cirkulationen.

TuiNa utförs med kläder på så ha bekväma kläder på dig (inte jeans).

Vaxning
Hela ben 400 kr
Halva ben 300 kr
Bikinilinjen 200 kr
Hela ben + bikinilinjen 500 kr