Behandlingar

ImageProxy
Kroppsbehandlingar
Pinda Sveda Massage Örtstämpling cirka 75 min 650 kr Pinda Sveda Massage är inspirerad av den uråldriga ayurvediska traditionen. Med hjälp av örtknyten skapar denna massage en reningsterapi som befriar kroppen från känslan av tyngd och stelhet samt hjälper energin att cirkulera fritt i kroppen. Blod- och lymfcirkulationen stimuleras samtidigt som kroppen renas från gifter och slaggprodukter. Örtknyten ger en djupgående massage som verkar avstressande och uppiggande.
Aromamassage cirka 60 min 650 kr En varm väldoftande olja masseras mjukt över hela kroppen. En mycket avslappnande behandling. Vi väljer tillsammans vilken olja vi ska använda för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Helande massage cirka 60min 650 kr
En varm, balanserande massage med stärkande aromaolja, mycket långsamma och värmande rörelser med aktiverande tryck på akupunturpunkter för att få kroppen att slappna av och öka blodcirkulationen.

Klassisk massage 30 min 400 kr En skön klassisk massage för nacke, axlar och rygg.Har du ett stillasittande arbete? Ont i ryggen? Spända muskler? Har du ett stressigt liv? Då behöver du massage för att få dina muskler att slappna av igen.

Klassisk massage cirka 45 min 500 kr Klassisk massage för rygg, axlar, nacke, armar, ansikte

Klassisk massage cirka 60 min 650 kr Klassisk massage för hela kroppen.

TuiNa massage (kinesisk massage) cirka 45 min 500 kr TuiNa passar om du har ryggvärk, huvudvärk, migrän, trötthet, oro, sömnlöshet mm.Traditionell kinesisk massage (TuiNa) är en avslappnande och balanserande massage. Det är en helhetsmassage som berör mycket mer än huden. TuiNa är en dynamisk massage form som aktiverar kroppens akupunktursystem enligt kinesiska principer. TuiNa balanserar Yin och Yang, öppnar upp meridianerna och reglerar Qi och blod cirkulationen.

TuiNa utförs med kläder på så ha bekväma kläder på dig (inte jeans).

Fotbehandling cirka 30 min 300 kr Vi startar med ett härligt fotbad med aromatiska oljor, en härlig peeling, avslappnande fotmassage, eventuellt filning och avslutas med en skön fotsalva.Vi får inte glömma bort våra fötter.. Vi använder dom varje dag så bjud dom på en välgörande kurbehandling.

Gå två samtidigt och betala 250kr/st!

Vaxning
Hela ben 400 kr
Halva ben 300 kr
Bikinilinjen 200 kr
Hela ben + bikinilinjen 500 kr