Produkter

images (1)10678662_704613706274950_8834317655619639830_n2images (2)

 

NYHET! Jag har börjat använda Pevonia i mina ansiktsbehandlingar! En underbar ekologisk serie från USA.

Pevonia ÄR naturens svar på en bättre hud.

Fri från parabener, parfymer, tillsatta färgämnen, lanolin, PABA, urinsyra, alkohol, mineralolja, lösningsmedel. Kombinerat med de senaste tillverkningssätten ger Pevonia dig resultat på naturlig väg.

Pevonia lanserades i oktober 1991 av Philipp och Sylvie Hennessy och få kunde tro hur snabbt serien kunde växa både på den amerikanska marknaden och den internationella. Idag svarar Pevonia för 50% av den professionella hudvårdsmarknaden i USA och finns representerad i 95 länder runtom i hela världen.

Produkterna är inte bara vårdande utan behandlande vilket gör att de ger ett resultat och en klar förbättring av hudproblem och hudtillstånd.

Skillnaden mellan Pevonia och andra märken är tillverkningen:

Trefasemulsion: en trippel fördel! Aktiva ingredienser är förpackade och skyddade. En kontrollerad frigörande av aktiva ingredienser. En extra dos av fukt. Sammetslen yta. Bättre upptagning av huden.

High pressure homogenization: Resulterar i en snabbare nedbrytning coh mindre partiklar vilket ger en bättre upptagning. Detta är en mycket kostsam process som många andra tillverkare hoppar över.

Man skapar microemulsioner: En jämnare och bättre fördelad penetrering av produkten. Sammetslen hudyta. Bibehåller hudens NMF (natural moisturizing factor). Reducering av TEWL (transepidermal water loss). Ökad effekt av de aktiva ingredienserna.

Pevonia motverkar TEWL (transepidermal water loss) genom att hålla en bra balans av de olika fuktgivande ingredienserna. Att de olika fuktgivande ingredienserna bidrar till att binda fuktigheten. Trefas bidrar även till att bibehålla hudens NMF (natural moisturizing factor).