Medialt arbete

ImageProxy

 

 

Medial coaching/vägledning med hjälp av änglar 60 min 450 kr

Vi tar kontakt med änglarna och får coaching/vägledning med hjälp av deras kärleksfulla energier. Det finns alltid änglar runt dig och de vill så gärna hjälpa till. Du kan alltid be dem om hjälp, de får inte hjälpa dig om du inte ber dom.

Healing och vägledning med orakelkort/änglakort 60 min 500 kr

Unna dig en härligt avslappnande och energigivande healing 30 min och få en vägledning med hjälp av orakelkort/änglakort i 30 min.

Healing cirka 45 min 450 kr
Du antingen ligger eller sitter och slappnar av medan jag ger dig healing.

Helande massage cirka 60min 650 kr
En varm, balanserande massage med stärkande aromaolja, mycket långsamma och värmande rörelser med aktiverande tryck på akupunturpunkter för att få kroppen att slappna av och öka blodcirkulationen.

Är du nyfiken på healing? Vad är healing? Vad händer i kroppen?

När jag ger healing så är jag bara en kanal för härlig energi. Energin hjälper dig att slappna av och när du slappnar av får kroppen lättare att läka sig själv. När man mår dåligt så blir det ett stopp någonstans i kroppen och då kan man behöva lite hjälp att öppna upp igen så att energin kan flöda fritt i kroppen igen. Det kan vara både kroppsliga och själsliga blockeringar som får hjälp att lösas upp.

Jag blev nyfiken på healing för många år sedan och hamnade på en informationskväll om Reiki healing. Jag blev fast direkt och snart så utbildade jag mig till Reikihealer, Reiki kommer från Japan och är en avslappningsmetod där man lägger händerna på kroppen och med hjälp av symboler lär din kropp att slappna av. Efter ett par år kom jag i kontakt med Andlig healing genom Bettan i Alvhem, underbar människa, helt underbar form av healing där man mer går på sin känsla och får hjälp och vägledning om hur man ska göra under healingen.

För mig är healing ren kärlek, en härlig form av energi som gör att man mår väldigt bra, både kroppsligt och själsligt. Kom och få en härlig upplevelse!