Behandlingar

RoseImageProxy

 

 

Ansiktsbehandlingar 10488189_10152412866766195_2391677416961731650_n

Rosenkvarts Ansiktsbehandling 60 min 640 kr Behandlingen anpassas efter kundens behov men innehåller alltid rengöring, peeling, hudanalys, balansering av hud, massage, mask och plockning av ögonbryn.

Ametist Ansiktsbehandling 40 min 450 kr Behandlingen anpassas efter kundens behov men innehåller alltid rengöring, peeling, hudanalys, extra lång massage.

Hydraglow Ansiktsbehandling 60 min 720 kr Behandlingen som ger direkt glöd och askungeeffekt. I Hydra glow behandlingen kombineras en mild lactosyra med fuktgivande och uppstramande produkter. Det är en optimal behandling att göra på någon som skall gifta sig, gå på ett bröllop eller annan tillställning eller kanske bara vill känna sig lite extra fin.

Hela du 90 min 990 kr En härlig behandling av hela dig. Du börjar med Helande massage, en varm, balanserande massage med stärkande aromaolja, mycket långsamma och värmande rörelser med aktiverande tryck på akupunturpunkter för att få kroppen att slappna av och öka blodcirkulationen. Och avslutar med en Ametist ansiktsbehandling.

Färgning och plockning av bryn 20 min 200 kr

Kroppsbehandlingar

Pinda Sveda Massage Örtstämpling cirka 75 min 650 kr Pinda Sveda Massage är inspirerad av den uråldriga ayurvediska traditionen. Med hjälp av örtknyten skapar denna massage en reningsterapi som befriar kroppen från känslan av tyngd och stelhet samt hjälper energin att cirkulera fritt i kroppen. Blod- och lymfcirkulationen stimuleras samtidigt som kroppen renas från gifter och slaggprodukter. Örtknyten ger en djupgående massage som verkar avstressande och uppiggande.

Aromamassage cirka 60 min 650 kr  En varm väldoftande olja masseras mjukt över hela kroppen. En mycket avslappnande behandling. Vi väljer tillsammans vilken olja vi ska använda för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Helande massage cirka 60min 650 kr
En varm, balanserande massage med stärkande aromaolja, mycket långsamma och värmande rörelser med aktiverande tryck på akupunturpunkter för att få kroppen att slappna av och öka blodcirkulationen.

Klassisk massage 30 min 400 kr En skön klassisk massage för nacke, axlar och rygg.Har du ett stillasittande arbete? Ont i ryggen? Spända muskler? Har du ett stressigt liv? Då behöver du massage för att få dina muskler att slappna av igen. 

Klassisk massage cirka 45 min 500 kr Klassisk massage för rygg, axlar, nacke, armar, ansikte

Klassisk massage cirka 60 min 650 kr Klassisk massage för hela kroppen.

TuiNa massage (kinesisk massage) cirka 45 min 500 kr TuiNa passar om du har ryggvärk, huvudvärk, migrän, trötthet, oro, sömnlöshet mm.Traditionell kinesisk massage (TuiNa) är en avslappnande och balanserande massage. Det är en helhetsmassage som berör mycket mer än huden. TuiNa är en dynamisk massage form som aktiverar kroppens akupunktursystem enligt kinesiska principer. TuiNa balanserar Yin och Yang, öppnar upp meridianerna och reglerar Qi och blod cirkulationen.

TuiNa utförs med kläder på så ha bekväma kläder på dig (inte jeans).

Fotbehandling cirka 30 min 300 kr Vi startar med ett härligt fotbad med aromatiska oljor, en härlig peeling, avslappnande fotmassage, eventuellt filning och avslutas med en skön fotsalva.Vi får inte glömma bort våra fötter.. Vi använder dom varje dag så bjud dom på en välgörande kurbehandling.

Gå två samtidigt och betala 250kr/st!

Vaxning

Hela ben            400 kr

Halva ben          300 kr

Bikinilinjen       200 kr

Hela ben + bikinilinjen 500 kr