Behandlingar

RoseImageProxy

 

 

Ansiktsbehandlingar 10488189_10152412866766195_2391677416961731650_n

Hudanalys 30 min kostnadsfri tjänst. Är du osäker på hur du ska ta hand om  din hy på bästa sätt? Vilka produkter passar just din hudtyp bäst och hur ska du sköta huden? Det här är frågor som du får svar på under den halvtimma vi träffas och vägleder dig i hudvårdsdjungeln.

Rosenkvarts Ansiktsbehandling 60 min 640 kr Behandlingen anpassas efter kundens behov men innehåller alltid rengöring, peeling, hudanalys, balansering av hud, massage, mask och plockning av ögonbryn.

Ametist Ansiktsbehandling 40 min 450 kr Behandlingen anpassas efter kundens behov men innehåller alltid rengöring, peeling, hudanalys, extra lång massage.

Hydraglow Ansiktsbehandling 60 min 720 kr Behandlingen som ger direkt glöd och askungeeffekt. I Hydra glow behandlingen kombineras en mild lactosyra med fuktgivande och uppstramande produkter. Det är en optimal behandling att göra på någon som skall gifta sig, gå på ett bröllop eller annan tillställning eller kanske bara vill känna sig lite extra fin.

Citrin Ansiktsbehandling 60 min 720 kr En kraftfull C-vitaminbehandling för att stärka huden och ge en härlig lyster.

RS2 behandling 75 min 720 kr Pevonias professionella behandling är en gipsmask i kombination med alger och det lugnande och avsvällande RS2 koncentratet.
Gipsmasken har en temperatur reglerande verkan och genom att direkt efter applicering först bli väldigt varm så hjälper den att lösa upp det stagnerar blodet som ligger ytterst i vävnaden och bidrar till de synliga ytliga blodkärlen. Algerna har en utrensande effekt och hjälper till att via lymfsystemet föra bort resterna och därefter vänder temperaturen på masken för att bli kall vilket gör att porerna stänger sig, rodnaden dämpas.
Det här är en unik behandling för den röda irriterade huden. Kan utföras som enstaka behandling men även som en kur på 5 behandlingar.

Antiage behandling Micro retinol 45 min 720 kr Länge har man forskat på A-vitamin (retinol, retinolsyra) och dess föryngrande och läkande egenskaper på huden. Pevonia har lyckats paketera A-vitaminet i en microkapsel som gör att det inte oxiderar och får en mycket längre behandlande verkan i huden. Det här är behandlingen för dig som vill se direkta resultat efter en behandling. Vill du så kan den också utföras som kur på 3 behandlingar. Passar dig som har en hud som börjat åldras, har stora porer, grov struktur och pigmentfläckar. Behandlingen har en sammandragande effekt på stora porer, jämnar ut strukturen och raderar pigmenteringar.

Medicinsk ansiktsbehandling 40 min 599 kr/kur på 5 ggr 2396 kr Medicinsk hudvård är när produkterna håller en nivå av aktiva ingredienser såsom läkemedel. Det här är hudvård som behandlar problem med väldigt framgångsrika resultat. Vi behandlar bl a acne, rosacea, åldrad hud, solskadad hud, pigmenterad hud. Om man har ett hudproblem som ska behandlas så rekommenderas en kur på 5 behandlingar. Vi behandlar med olika typer av AHA/BHA syror (syror från naturen).

Hela du 90 min 990 kr En härlig behandling av hela dig. Du börjar med Helande massage, en varm, balanserande massage med stärkande aromaolja, mycket långsamma och värmande rörelser med aktiverande tryck på akupunturpunkter för att få kroppen att slappna av och öka blodcirkulationen. Och avslutar med en Aroma ansiktsbehandling.

Färgning av fransar och bryn 30 min 300 kr

Färgning av fransar 20 min 200 kr

Färgning och plockning av bryn 20 min 200 kr

Kroppsbehandlingar

Klanghealing cirka 45 min 450 kr Klanghealing är en stillsam men kraftfull behandling där du totalt kan slappna av och resa inåt i dig själv med hjälp av de läkande klangerna och vibrationerna från de Tibetanska Helande Skålarna.

Med hjälp av skålarna kan du uppnå ett tillstånd av djup avslappning, lösa kroppsliga och själsliga blockeringar, varsamt massera och harmonisera varje kroppscell, höja självmedvetandet och kreativiteten, stärka de självläkande krafterna och skapa ny livsglädje!
Tillsammans med healing blir det en kraftfull behandling för både kropp och själ!
Klangmassagen knyter an till de urgamla kunskaperna om klangens helande och läkande verkan, som stimulerar dina egna självläkningskrafter.

Pinda Sveda Massage Örtstämpling cirka 75 min 650 kr Pinda Sveda Massage är inspirerad av den uråldriga ayurvediska traditionen. Med hjälp av örtknyten skapar denna massage en reningsterapi som befriar kroppen från känslan av tyngd och stelhet samt hjälper energin att cirkulera fritt i kroppen. Blod- och lymfcirkulationen stimuleras samtidigt som kroppen renas från gifter och slaggprodukter. Örtknyten ger en djupgående massage som verkar avstressande och uppiggande.

Aromamassage cirka 60 min 650 kr  En varm väldoftande olja masseras mjukt över hela kroppen. En mycket avslappnande behandling. Vi väljer tillsammans vilken olja vi ska använda för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Klassisk massage 30 min 400 kr En skön klassisk massage för nacke, axlar och rygg.Har du ett stillasittande arbete? Ont i ryggen? Spända muskler? Har du ett stressigt liv? Då behöver du massage för att få dina muskler att slappna av igen. 

Klassisk massage cirka 45 min 500 kr Klassisk massage för rygg, axlar, nacke, armar, ansikte

Klassisk massage cirka 60 min 650 kr Klassisk massage för hela kroppen.

TuiNa massage (kinesisk massage) cirka 45 min 500 kr TuiNa passar om du har ryggvärk, huvudvärk, migrän, trötthet, oro, sömnlöshet mm.Traditionell kinesisk massage (TuiNa) är en avslappnande och balanserande massage. Det är en helhetsmassage som berör mycket mer än huden. TuiNa är en dynamisk massage form som aktiverar kroppens akupunktursystem enligt kinesiska principer. TuiNa balanserar Yin och Yang, öppnar upp meridianerna och reglerar Qi och blod cirkulationen.

TuiNa utförs med kläder på så ha bekväma kläder på dig (inte jeans).

Helande massage cirka 60 min 650 kr En varm, balanserande massage med stärkande aromaolja, mycket långsamma och värmande rörelser med aktiverande tryck på akupunturpunkter för att få kroppen att slappna av och öka blodcirkulationen.

Fotbehandling cirka 30 min 300 kr Vi startar med ett härligt fotbad med aromatiska oljor, en härlig peeling, avslappnande fotmassage, eventuellt filning och avslutas med en skön fotsalva.Vi får inte glömma bort våra fötter.. Vi använder dom varje dag så bjud dom på en välgörande kurbehandling.

Gå två samtidigt och betala 250kr/st!

Vaxning

Hela ben            400 kr

Halva ben          300 kr

Bikinilinjen       200 kr

Hela ben + bikinilinjen 500 kr